Pieter Konijn kleding

Ben jij ook zo’n fan van Pieter Konijn en zijn vriendjes? Shop dan nu de leukste Pieter Konijn kleding! Van de vetste hoodies tot fijne regenjasjes, mutsen, sjaals en laarzen. Naar buiten gaan wordt een feestje – welk weer het ook is! Je kan de volledige collectie online bestellen in de webshop van Martenstuin. Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu een kijkje in onze Pieter Konijn kleding collectie!

Op buitenspeelavontuur

De Pieter Konijn kleding is speciaal gemaakt voor kinderen van 3 t/m 6 jaar die graag buiten ravotten. Voor ieder seizoen vind je wel een leuk item, zoals super stoere Peter Rabbit hoodies voor als het koud is buiten en fijne regenlaarzen voor als het regent, welke je superleuk kunt combineren met een Pieter Konijn regenjas. Is het lekker droog buiten? Dan zijn onze clogs ideaal! Op de Pieter Konijn kleding vind je leuke prints van Pieter Konijn en zijn kameraden Lily Bobtail en Benjamin Wollepluis. Voor iedere avonturier hebben we dus wel iets leuks!

Shop de collectie

Gemaakt voor Outdoor Adventures

Zoals Pieter Konijn zelf zou zeggen: “Even the smallest one can change the world”. OP AVONTUUR DUS! Alle items zijn gemaakt voor de echte avonturier en kunnen dus wel tegen een stootje. Daarom kan de kleding lekker lang mee. Zie je jouw kleine avonturier al in deze Pieter Konijn kleding rondlopen? Bekijk dan nu de complete collectie en shop eenvoudig online!

Shop de collectie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.