Pieter Konijn regenjas

Zoek je een leuke regenjas voor je kind en is hij of zij helemaal dol op Pieter Konijn en zijn vriendjes? Dan vinden ze de regenjasjes uit de Peter Rabbit Outdoor collectie zeker geweldig! Kies je voor de stoere groene regenjas met Pieter Konijn opdruk of juist de schattige lichtblauw met roze regenjas met een opdruk van Lily Bobtail? Onze regenjasjes zijn speciaal gemaakt voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Je shopt ze eenvoudig online via de webshop van Martenstuin!

De regen houdt mij niet tegen!

Hè, het regent… dan kunnen we niet buiten spelen. Tuurlijk wel! Met een regenjas uit de Peter Rabbit Outdoor collectie ben je goed beschermd tegen de regen. Ook zijn alles regenjasjes voorzien van reflectiestrips aan de voor- en achterkant. Extra veilig dus! Een beetje regen houd je toch niet tegen?! Ga samen met Pieter Konijn, Lily Bobtail en al je vriendjes op buitenspeelavontuur! Oh, en vind je nog een verborgen schat terwijl je op avontuur bent? Dan kan je deze goed bewaren in de handige zakjes van je regenjas!

Shop de collectie

Maak je outdoor outfit compleet

Met alleen een regenjas ben je nog niet helemaal klaar voor een buitenspeelavontuur in de regen. Daarom vind je in onder Peter Rabbit Outdoor collectie ook de leukste regenlaarzen, maar ook fijne dikke sokken, hoodies, mutsjes, sjaals en handschoenen voor als het fris is buiten. Uiteraard allemaal met jouw favoriete Pieter Konijn-karakters! We hebben daarnaast ook superleuke Peter Rabbit paraplu’s, waarmee jij iedere regenbui trotseert. Ga dus lekker naar buiten samen met Pieter Konijn – ook als het regent :D

Shop de collectie
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.