Kindertuingereedschap van Peter Rabbit

Ga op ontdekking in de tuin met het tuingereedschap van Peter Rabbit Outdoor. Dit speciaal ontwikkelde tuingereedschap voor kinderen is verkrijgbaar in metale en kunststof uitvoeringen en zijn daarom geschikt voor zowel de beginnende als de echte ervaren tuinier. Van een mini-set met schepje en harkje tot het échte werk; uiteraard allemaal met leuke afbeeldingen van onze favoriete helden: Pieter Konijn en zijn vriendjes.

Shop de collectie online

Wist je dat je het Peter Rabbit kindertuingereedschap eenvoudig kunt bestellen in de webshop van Martenstuin? Speur door de leukste items, waaronder deze super vette kinderkruiwagen en kinderbezem, en kies jouw favoriete tuingereedschap voor kinderen. Pieter Konijn en zijn vriendjes hebben nu al zin om samen met jou te gaan tuinieren! Leuk, leerzaam én lekker buiten – dat is wat zij het leukste vinden om te doen. Ga jij je groene vingers binnenkort ook uittesten? Met dit tuingereedschap word jij de beste tuinier van het hele land!

Shop de collectie

Match met je tuingereedschap!

Naast het leukste kindertuingereedschap van Peter Rabbit vind je in onze collectie ook de coolste Pieter Konijn kleding om lekker in buiten te spelen óf om in mee te helpen in de tuin. Zo mogen de Pieter Konijn regenlaarsjes zeker niet ontbreken in jouw schoenenkast! En wat dacht je van onze speciale tuinier kleding met onder andere kindertuinhandschoenen en tuinschortjes. Hiermee kan je zeker op ontdekking in de tuin!

Shop de collectie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.