Peter Rabbit tuinhandschoenen voor kinderen

Hoe leuk is het om samen met je kind gezellig in de tuin te werken? Met de tuinhandschoenen van Peter Rabbit Outdoor kan je je kinderen aansporen om een handje te helpen in de tuin. Bekijk nu onze ruime collectie Peter Rabbit producten voor kinderen en krijg er een hulpje bij!

Tuinhandschoenen van duurzaam katoen

De tuinhandschoenen van Peter Rabbit Outdoor zijn geschikt voor verschillende werkzaamheden in huis of in de tuin. De handen van jouw kind zullen worden beschermd tegen vuil en stoten door onze veilige tuinhandschoenen. Dit komt doordat onze tuinhandschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig duurzaam katoen. Dit zorgt ervoor dat de handschoenen fijn aanvoelen en goede bescherming zullen bieden. Bovendien zijn onze tuinhandschoenen voor kinderen voorzien van een super leuk printje die de handschoenen een leuke uitstraling geven.

Shop de collectie

Hop hop! De tuin in!

De zomer ligt om de hoek en het wordt dus steeds aantrekkelijker om samen met je kind een heerlijk dagje in de tuin te gaan werken. Met de producten op de webshop wordt in de tuin werken weer een leuke klus! Combineer de tuinhandschoenen met het andere Peter Rabbit Outdoor kindertuingereedschap. De tuin heeft er nog nooit zo mooi uitgezien! Bekijk het aanbod en maak je eigen samenstelling van Martenstuin tuinproducten voor de echte Peter Rabbit-fan!

Shop de collectie
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.