Dealerschap Pieter Konijn

Peter Rabbit introduceert onder de naam “Outdoor Adventures” een spannende reeks met kindertuingereedschap en Pieter Konijn kleding voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Het productassortiment is geïnspireerd op buitenspelen vol avontuur. Met prints van Lily Bobtail en Peter Rabbit kunnen kinderen de buitenwereld verkennen. Door de groeiende populariteit van Peter Rabbit en zijn vriendjes is de collectie uitgebreid met nieuwe producten.

De producten van Peter Rabbit Outdoor worden gedistribueerd door Martens D.H.Z. Wil jij Pieter Konijn producten verkopen in je winkel of webshop? Neem dan contact op met de verkoopafdeling via verkoop-dhz@martensgroep.eu, of bel direct +31 (0)162 - 42 29 00 of maak gebruik van onderstaand contactformulier voor het opvragen van de voorwaarden en prijzen.

 

 

 

Pieter Konijn winkeldisplay

Creëer een professionele Shop-In-Shop met onze verschillende Pieter Konijn winkeldisplays. Met de verschillende op maat gemaakte merchandise mogelijkheden zorg je voor een sterke branding, waardoor de producten goed geëtaleerd worden. Naast de winkeldisplay voor de gehele Pieter Konijn collectie, bieden we ook 2 displays aan voor kleinere ruimtes. Met de compact display of Clogs display etaleer je gemakkelijk en professioneel een deel van de outdoor collectie. Wij denken graag met je mee over welke winkeldisplay geschikt is voor jouw winkel!

Interresse om de producten van Peter Rabbit Outdoor in jouw winkel of webshop te verkopen? Maak een afspraak om langs te komen in onze showroom en de mogelijkheden te bespreken. 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen