Pieter Konijn collectie 

De collectie van Pieter Konijn is perfect voor het werken in de tuin en om buiten te spelen. Pieter Konijn introduceert onder de naam ‘’Outdoor Adventures’’ een spannende reeks met tuinaccessoires en outdoorkleding voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Het productassortiment is geïnspireerd op buitenspelen vol avontuur. Pieter Konijn en zijn vriendjes zijn vaak buiten te vinden. De Peter Rabbit Outdoor collectie biedt voor kleine avonturiers een stoere buitenspeelcollectie.

Pieter Konijn en een dag vol avontuur

Lekker werken in de tuin of buiten spelen met vriendjes wordt pas écht leuk met de producten van Pieter Konijn! De collectie van Peter Rabbit Outdoor bestaat uit meer dan alleen kindertuingereedschap. Zo kun je bij ons ook terecht voor regenlaarzen, gymtassen, rugzakken, regenjassen en paraplu’s. Met de leuke en herkenbare prints van Pieter Konijn of Lily Bobtail steelt je kind helemaal de show.

Meer informatie over de collectie van Pieter Konijn?

Wil je meer weten over onze outdoor producten? De Peter Rabbit Outdoor Adventures collectie is onder andere te koop bij Martens tuin. Heb je interesse om de avontuurlijke producten van Peter Rabbit Outdoor zelf te verkopen in winkel of webshop? Wij bieden handige displays aan, die een kleine shop-in-shop creëren met op maat gemaakte merchandise mogelijkheden. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen.  

Shop de collectie