Collectie

Niets is leuker dan gezellig samen met de kinderen in de tuin werken. Lekker buiten in het zonnetje, samen de tuin weer naar zijn volle glorie herstellen; wat wil je nog meer? Wij zorgen er met ons kleurrijke kindertuingereedschap voor dat je kind net zo veel plezier beleeft als jij.

Kindertuingereedschap van Peter Rabbit

Peter Rabbit introduceert onder de naam “Outdoor adventures” een spannende reeks met tuinaccessoires en tuingereedschap voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Het productassortiment is geïnspireerd op buitenspelen vol avontuur. De producten zijn van hoge kwaliteit en zijn geïnspireerd op de karakters en omgeving van Peter Rabbit. Veiligheid en comfort staan bij ons centraal. Daarom maken we het gros van onze producten van duurzaam katoen, wat in veel gevallen ook wasbaar is. Zo kan je kind er nog lang plezier van beleven. 

Een dag vol avontuur

Met prints van Peter Rabbit en Lily Bobtail kunnen kinderen de buitenwereld verkennen. Tuinieren en buitenspelen wordt pas écht leuk met de producten van Peter Rabbit! De Peter Rabbit collectie bestaat uit meer dan alleen kindertuingereedschap. Zo vind je bij ons ook regenlaarzen, gymtassen, rugzakken, regenjassen en paraplu’s. Met de leuke en herkenbare prints steelt je kind helemaal de show.

Meer weten over ons kindertuingereedschap? Vul dan ons contactformulier in! De Peter Rabbit Outdoor Adventures collectie is te koop bij Martens Tuin.