Pieter Konijn collectie

Buitenspelen doe je samen met Pieter Konijn en zijn vriendjes. De Peter Rabbit Outdoor collectie is speciaal gemaakt voor de kleine ontdekker die graag buiten op avontuur gaat tijdens ieder seizoen. Zon, wind en regen: maakt niet uit! Met de Pieter Konijn collectie is buitenspelen altijd leuk! Bestel de leukste outdoorkleding voor kinderen van 3 tot 6 jaar óf de leukste tuinaccessoires, helemaal in Peter Rabbit stijl!

Outdoor adventures!

Op avontuur in de kleding van Pieter Konijn: hoe stoer is dat?! Als echte Peter Rabbit-fan mogen deze spullen zeker niet ontbreken in je kledingkast. Van superleuke regenjasjes en hoodies met leuke en herkenbare prints van Pieter Konijn of Lily Bobtail tot fijne regenlaarsjes die jouw voeten droog houden tijdens één van je vele avonturen. Deze look kan je ook nog helemaal afmaken met de leukste Pieter Konijn accessoires! Ben jij klaar voor je volgende buitenspeelavontuur? 

shop online

Voor de kleine tuinierder!

Is jouw kind een ware tuinierder in spé? Bekijk dan onze Peter Rabbit kindertuingereedschap collectie! Voor iedere leeftijd hebben we passende tuinaccessoires, zodat je al op jonge leeftijd mee kan helpen in de tuin. Van handige emmertjes en handige kunststoffen tuingereedschapsetjes tot het "echte werk" van metaal en hout. Uiteraard allemaal in een Pieter Konijn jasje. Zo wordt tuinieren alleen maar leuker!

Shop online

Meer weten over de collectie van Pieter Konijn?

De Peter Rabbit Outdoor Adventures collectie is onder andere te koop bij Martens Tuin. Wil je de collectie van Peter Rabbit Outdoor zelf verkopen in je winkel of webshop? Wij bieden handige displays aan, die een kleine shop-in-shop creëren met op maat gemaakte merchandise mogelijkheden. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen.

 

Neem contact met ons op
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen