Pieter Konijn Regenlaarzen

Als echte Pieter Konijn fan moet je kind deze super leuke regenlaarzen zeker hebben! Ze zitten fijn, zijn super makkelijk om aan te trekken én natuurlijk waterdicht. Zo kan jouw ware avonturier iedere dag op ontdekking gaan, welk weer het ook is! Je kan 2 soorten regenlaarzen voor kinderen kopen in de webshop van Martenstuin: de Pieter Konijn- en de Lily Bobtail regenlaarzen. Ze zijn verkrijgbaar van maat 23 t/m 28. Welke is jouw favoriet?

Spetter spieter spater

Een wandeling in het modderige bos? Geen probleem! Klimmen en klauteren over de takken in de sloot? Super cool! Met de Pieter Konijn regenlaarzen ben jij klaar voor ieder avontuur! Dankzij de lusjes zijn de laarsjes supermakkelijk om aan te trekken. Ze hebben daarnaast een lekkere zachte binnenvoering en een stevige zool. Zo kan je over lekker lopen zonder uit te glijden!

Shop de collectie

Ga op avontuur!

Pieter Konijn en zijn vriendjes houden van avontuur – en dan vooral van buitenspeelavontuur. Ga jij met ze mee? Met de Pieter Konijn regenlaarzen blijven je voetjes in ieder geval altijd droog. Wil jij nóg meer van Pieter Konijn, zoals leuke hoodies, sokken of een vette regenjas? Die kan je ook in onze webshop vinden! Shop nu alle producten van de Peter Rabbit Outdoor collectie online!

Shop de collectie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.