Pieter Konijn accessoires

Een echte fan van Pieter Konijn wil natuurlijk álles van Pieter Konijn hebben. Dan mogen deze leuke Pieter Konijn accessoires ook zeker niet ontbreken! In onze collectie vind je de leukste rugzakken met Pieter Konijn- en Lily Bobtail-print waarmee jij zeker de stoerste op het schoolplein gaat zijn. En regent het buiten? Dat is voor jou geen probleem! Met jouw super vette Pieter Konijn paraplu blijf jij sowieso droog. Benieuwd geworden naar alle Pieter Konijn accessoires? Bekijk ze in onze webshop!

Weer naar school? Leuk!

Met een Pieter Konijn rugzak ben jij helemaal klaar om naar school te gaan! In onze collectie vind je grote rugtassen met een leuke Peter Rabbit/Lily Bobtail print, maar ook kleinere stoffen gymtassen. Deze rugzakken zijn ideaal om mee te nemen naar school, maar ook voor een logeerpartijtje of voor een lekker dagje buiten zijn deze tassen super! De stoffen tassen kunnen daarnaast ook gewoon in de wasmachine, waardoor een beetje modder ook geen probleem is. Lekker naar buiten met je coole Pieter Konijn rugzak dus!

Shop de collectie

Na regen komt ...

Houd de regen je tegen om naar buiten te gaan? Natuurlijk niet! Naast de leukste regenjasjes en regenlaarzen hebben wij ook super toffe Pieter Konijn kinderparaplu’s, verkrijgbaar met een Pieter Konijn of Lily bobtail print. Een wandeling in de regen maken was nog nooit zo leuk! Benieuwd geworden naar de complete Peter Rabbit Outdoor collectie? Je shopt alles in de webshop van Martenstuin! Psstt.. Wil je de collectie in jouw winkel of tijdens een evenement verkopen? Dat kan ook! Bekijk hier alle mogelijkheden voor dealers.

Shop de collectie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.