Pieter Konijn rugzak

Maak de blits op school of tijdens een logeerpartijtje met deze super vette Pieter Konijn rugzakken! In onze collectie vind je twee soorten kinderrugzakken: één met een Pieter Konijn-opdruk en één met Lily Bobtail. Een stoere en een schattige rugzak dus. Liever een kleinere rugzak kopen? Dan hebben we ook nog leuke stoffen gymtasjes! Je kunt deze kinderrugzakken kopen via de webshop van Martenstuin.

Back to school!

In deze Pieter Konijn rugzak heb je meer dan genoeg ruimte voor al je schoolspulletjes. De rug is gewatteerd, waardoor deze lekker zacht en comfortabel aanvoelt. Ook met wat extra gewicht erin! De kinderrugzak is daarnaast voorzien van verschillende losse vakjes. Super handig voor je flesje drinken bijvoorbeeld. Daarnaast heeft de Pieter Konijn rugzak veel grappige extraatjes. Zo zijn de wortel-ritsjes super schattig!

Shop de collectie

Kinderrugzak kopen

Wanneer je op zoek bent naar een leuke kinderrugzak dan zal iedere Pieter Konijn-fan helemaal blij worden van deze items! Shop jouw favoriete Pieter Konijn rugzak in de webshop van Martenstuin.

Psstt.. Wist je dat onze collectie nog veel meer leuke Pieter Konijn items heeft? Denk bijvoorbeeld aan leuke regenjasjes en clogs, maar ook aan handig kindertuingereedschap! Bekijk de volledige collectie in de webshop.

Shop de collectie
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.