Peter Rabbit clogs

Clogs zijn de perfecte schoenen voor kinderen in de zomer! Ze zitten heerlijk, zijn lekker licht en je kan ermee in het water. Én, niet geheel onbelangrijk voor ouders, je maakt ze makkelijk schoon. Is jouw kleine avonturier ook zo gek op Peter Rabbit en zijn vriendjes? Dan zijn de clogs uit de Peter Rabbit Outdoor collectie de perfecte keuze! Shop jouw favoriet nu bij Martenstuin.

Who let the clogs out?!

Ga op avontuur met Pieter Konijn! De clogs zijn perfect voor een zomerse dag. Rennen, springen, klimmen, klauteren; het maakt niet uit! Dankzij de handige hielband blijven de clogs goed om de voet zitten. En ze zijn ook nog eens helemaal in Pieter Konijn- of Lily Bobtail-stijl! Beide soorten clogs zijn voorzien van 3 leuke buttons welke je in de gaatjes van de clogs kunt bevestigen. Ze zitten er al standaard op, maar je kan ze natuurlijk altijd verplaatsen als je dat leuk vindt! De clogs zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar en zijn verkrijgbaar in maat 25 t/m 30.

 

Shop de collectie

Perfect voor buitenspeelavonturen

Doordat je de clogs eenvoudig kunt schoonmaken, zijn het de ideale schoenen voor allerlei buitenspeelavonturen. Ze zijn daarnaast super licht in gewicht, waardoor kinderen er heel lang op kunnen lopen. Ook zijn de clogs ideaal voor avonturen in de tuin! Tuiniert jouw kind graag mee? Combineer deze leuke clogs dan met het kindertuingereedschap uit de Peter Rabbit Outdoor Collectie! Of ga op zoek naar insecten in de tuin en onderzoek ze in het Pieter Konijn insectenhuisje: een echte hit bij iedere avonturier!

Shop de collectie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.