Kinderparaplu van Peter Rabbit Outdoor

Het regent, het regent! De pannetjes worden nat. Maar jij niet, want jij hebt een super toffe kinderparaplu van Peter Rabbit Outdoor! Met een leuke opdruk van Pieter Konijn of Lily Bobtail boven je hoofd kan je lekker buiten blijven wandelen zonder nat te worden. Ook zo’n toffe kinderparaplu kopen? Je shopt ‘m in de webshop van Martenstuin!

Kinderparaplu kopen

De kinderparaplu’s van Peter Rabbit Outdoor zien er niet alleen leuk uit, maar zijn ook erg handig en veilig. Het handvat heeft een anti-slip laag en heeft een handig formaat. Ook zijn de kinderparaplu’s voorzien van reflectiestrips, waardoor je ook in het donker opvalt. Je kunt de kinderparaplu kopen in de webshop van Martenstuin voor slechts €14,95 per stuk. Beleef urenlang plezier tijdens regenachtige dagen. Een echte musthave in ons kikkerlandje!

Shop de collectie

Combineren met de leukste regenkleding

Naast deze leuke kinderparaplu’s met Peter Rabbit- en Lily Bobtail-opdruk bestaat de Peter Rabbit Outdoor collectie uit verschillende items die perfect zijn voor een regenachtige dag. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke regenlaarsjes die perfect matchen bij je paraplu? Combineer deze items met de super vette regenjasjes en jouw look is helemaal compleet! Je shopt alle artikelen in de webshop van Martenstuin. Vanaf €30,- is je verzending gratis!

 

Shop de collectie
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.