Peter Rabbit hoodies

Lekker warm en super leuk: dat zijn de Peter Rabbit hoodies! Deze sweater met Peter Rabbit- of Lily Bobtail-opdruk is ideaal voor een droge, frisse dag. Dankzij de warme én zachte fleece stof aan de binnenkant blijft jouw kleine avonturier lekker warm tijdens het buitenspelen. Wil jij ook zo’n toffe Peter Rabbit hoodie bestellen? Dat kan in de webshop van Martenstuin!

Cool, maar warm!

Met een Peter Rabbit hoodie ben je goed beschermd tegen de kou, maar je ziet er wel super cool uit! Daarom is deze sweater niet alleen fijn om in buiten te spelen, maar zal je kleine avonturier ‘m ook graag naar school willen aantrekken. Want wie houdt er nou niet van Pieter Konijn en Lily Bobtail! De hoodies zijn verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren: op de donkerblauwe sweater staat een grote opdruk van Pieter Konijn en op de roze sweater staat Lily Bobtail. Welke is jouw favoriet?

Shop de collectie

Shop jouw favoriete Peter Rabbit sweater

Deze super leuke hoodies zijn online te bestellen via Martenstuin. De sweaters zijn geschikt voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Ze vallen wel wat groter, dus bestel ‘m een maatje kleiner óf koop ‘m op de groei. Wist je dat je deze Peter Rabbit hoodies ook perfect kunt combineren met de andere items uit de Peter Rabbit Outdoor collectie? Zo hebben we ook super vette regenlaarsjes die perfect bij de sweaters passen. Is er regen op komst? Geen probleem! Trek deze regenjas over je Peter Rabbit sweater aan en je kan er weer tegenaan!

Naast kleding bestaat de Peter Rabbit Outdoor collectie ook uit verschillende accessoires en het leukste kindertuingereedschap. Uiteraard allemaal in Pieter Konijn-stijl. Bekijk de volledige collectie en shop direct jouw favoriete items!

Shop de collectie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.