Winteractiviteiten peuters

Het kan lastig zijn om leuke activiteiten met je kinderen, peuters of kleuters te verzinnen voor in de winter. Peter Rabbit Outdoor weet daar gelukkig raad mee. De winter is een geweldige tijd om te genieten van de natuur met je kinderen. Wij zetten een aantal leuke winteractiviteiten voor peuters/kleuters op een rijtje. Zo hoeven zij zich niet te vervelen tijdens de koudere dagen.

Winter speurtocht

Grote kans dat er ergens in de winter sneeuw gaat vallen. Dit is de perfecte tijd om lekker naar buiten te gaan. Trek je Pieter Konijn hoodie,  handschoenen en muts aan en ga naar buiten. Maar wat kun je buiten in de sneeuw allemaal doen?

Sneeuwballen gooien: Dit is een klassieke winteractiviteit die gegarandeerd plezier zal geven. Leer jouw peuter hoe hij een sneeuwbal moet maken en laat hem dan oefenen met gooien en vangen.

Sneeuwpop maken: Dit is een leuke activiteit die jullie samen kunnen doen. Help je kinderen bij het maken van een sneeuwpop en deze dan samen versieren met allerlei accessoires.

Ga voor een winterwandeling: Trek je warme kleding aan en ga samen met je peuter wandelen door de winterse natuur. Zoek naar bevroren plassen, sporen van dieren en andere interessante dingen. Tip: Download de Peter Rabbit Outdoor winterspeurtocht.

Sleeën: Als je ergens een heuvel in de buurt hebt, dan is sleeën een geweldige activiteit om samen te doen. Jouw peuter zal genieten van de snelheid en de wind in zijn gezicht.

Winterse binnenactiviteiten

We snappen dat jij en de kleine het op een gegeven moment koud krijgen en lekker naar binnen willen. Gelukkig zijn er ook meer dan genoeg activiteiten die je binnen kunt doen.

Kleuren: Pak je mooiste stiften en kleurpotloden en ga lekker kleuren. Download een Pieter Konijn kleurplaat en je kunt beginnen.

Bakken: Verzamel alle ingrediënten en duik de keuken in.

Knutselen: Maak een mooie kleurplaat van bladeren. Lees onze blog over knutselen met herfstbladeren om te ontdekken hoe je dit het beste kan aanpakken.

Meer inspiratie van Peter Rabbit Outdoor

Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan voor winterse activiteiten met kinderen en peuters. Zorg ervoor dat je de kleintjes warm genoeg aankleed. Op zoek naar lekker warme winterkleding? Bekijk dan de collectie van Peter Rabbit Outdoor. Zien we jullie binnenkort genieten van de winterse natuur?
 
Groetjes,
Pieter Konijn

 

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.