Winter activiteit: Pieter Konijn speurtocht

In de winter zitten we veel binnen. Dat is zonde aangezien de winter een van de mooiste seizoenen is om lekker buiten te gaan spelen. Daarnaast is het hartstikke gezond om zo nu en dan een frisse neus te halen. Zelfs met een dikke laag sneeuw, plassen water of koude wind. Maak het buitenspelen nog leuker met deze winteractiviteit voor kleuters en peuters: de Pieter Konijn winter speurtocht. Ga jij buiten op zoek naar alle voorwerpen?

Winter speurtocht

Pieter Konijn heeft een speciale winter speurtocht samengesteld zodat iedereen in de winter op avontuur kan gaan. Je kunt de speurtocht vrijwel overal uitvoeren aangezien de voorwerpen op veel plekken te vinden zijn. Zie jij de sneeuwvlokken, handschoenen of boomstam? Kruis ze aan op het kaartje van de winterspeurtocht. Zo leren de kleine avonturiers ook van alles over de natuur. Na het trotseren van deze winteractiviteit verdienen jullie natuurlijk een warm drankje. Drink een warme thee of een lekkere chocomel met slagroom. Deze kruis je gelijk van je speurkaart af. Download de gratis speurtocht en print hem eenvoudig af!

Tip: Praat met je kleuters/peuters over de verschillende voorwerpen en seizoenen tijdens deze winteractiviteit. Zo is de speurtocht ook nog eens leerzaam!

Maak een konijn van bladeren

Knutselen met bladeren hoeft niet ingewikkeld te zijn. Je kunt al beginnen met een vel papier, lijm met een kwastje en je verzamelde bladeren. Nu kan je de verschillende blaadjes op het papier plakken. Je kunt hierbij ook leuke figuurtjes maken met de verschillende bladeren. Probeer bijvoorbeeld eens Pieter Konijn te knutselen. Maak zelf oogjes van papier en dat konijn is zo gemaakt. Knutselplezier gegarandeerd!

Goed voorbereid op pad

De winter is natuurlijk de koudste tijd van het jaar. Daarom is het belangrijk om je peuters en kleuters lekker warm aan te kleden voordat je naar buiten gaat voor deze winteractiviteit. Bij Peter Rabbit outdoor vind je super leuke, warme winterkleding. Bekijk bijvoorbeeld eens:

Sjaal, muts en wanten van Pieter Konijn
Regenlaarsjes van Lily Bobtail
Hoodie Pieter Konijn

Met deze kleding weet je zeker dat peuters en kleuters warm aangekleed de kou in gaan tijdens deze winteractiviteit.

Peter Rabbit Outdoor

In de webshop van Peter Rabbit Outdoor vind je alles wat je nodig hebt om naar buiten te gaan in de winter. Bekijk al onze regenlaarzen, mutsen, sjaals en nog veel meer in de webshop van Martenstuin. Op avontuur gaan is nog nooit zo leuk geweest! Je leest meer over onze collectie op de site.

Groetjes, Pieter Konijn

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.