Paasactiviteiten voor kinderen: 5 leuke ideeën voor thuis

Het is weer bijna Pasen, het feest van het voorjaar en de vrolijke eieren! Om je kinderen te vermaken tijdens deze gezellige dagen, hebben wij een lijstje gemaakt met leuke paasactiviteiten die je thuis kunt doen. Van eieren versieren tot paasknutsels en lekker eten, er is voor ieder wat wils.

Eieren verven en versieren

Eieren versieren is een echte klassieker tijdens Pasen en superleuk om samen met je kinderen te doen. Je kunt gewone witte eieren kopen in de supermarkt en deze verven met waterverf of vingerverf. Versier ze daarna met stickers, glitters, of teken er iets moois op met een watervaste stift. Zo heb je een uniek en vrolijk paasei!

Paasknutsels: Peter Rabbit paasmandje

Een leuke knutselactiviteit voor Pasen is het maken van een Peter Rabbit paasmandje. Je vindt de instructies van hoe je het Paasmandje maakt op onze website. Vul het mandje met paaseitjes en je hebt een super leuk paascadeautje.

Paaseieren zoeken

Hoogstwaarschijnlijk denk je al aan deze activiteit tijdens Pasen. Ga paaseieren zoeken! Pak jouw geknutselde mandje erbij en verzamel zoveel mogelijk eieren. Verstop de eieren in de tuin, het park of binnen in huis en laat je kinderen ze zoeken. Maak het extra spannend door bijvoorbeeld hints te geven of een schatkaart te tekenen.

 

Paasbaksels en ontbijt

Een ander belangrijk onderdeel van Pasen is natuurlijk lekker eten. Bak samen met je kinderen lekkere paaskoekjes of cupcakes en versier ze met glazuur en paasdecoraties. Of duik ‘s morgens vroeg al de keuken in en maak een lekker paasontbijtje. Daarna kun je heerlijk smullen van de croissantjes, gekookte eitjes, vers fruit en sapjes.

Peter Rabbit films

Wil je even bijkomen van al het knutselen en koken? Kruip dan gezellig samen op de bank en bekijk de avonturen van Peter Rabbit. Zowel Pieter Konijn 1 als Pieter Konijn 2 zijn super leuke films voor het hele gezin!

 

Peter Rabbit Outdoor

Met deze leuke paasactiviteiten hoef je je zeker niet te vervelen tijdens de paasdagen. Veel plezier en fijne paasdagen gewenst!

 

Bij Peter Rabbit Outdoor hebben we alles om buiten te spelen met Pieter Konijn en zijn vriendjes. Onze collectie is speciaal gemaakt voor de kleine ontdekker die graag buiten op avontuur gaat. Bestel de leukste outdoorkleding voor kinderen van 3 tot 6 jaar óf de leukste tuinaccessoires, helemaal in Peter Rabbit stijl!

 

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.