Met de lente in aantocht is het tijd om naar buiten te gaan en te genieten van de frisse lucht en het mooie weer. Om met een leuke activiteit van het weer te genieten, heeft Pieter Konijn een leuke lente speurtocht ontwikkeld die je onderaan deze blog kunt downloaden.

Ontdek de natuur met de lente speurtocht

De lente speurtocht is speciaal ontworpen voor kinderen en bevat leuke en educatieve opdrachten waarmee ze de natuur kunnen ontdekken. Zo kunnen ze op zoek gaan naar bloemen, insecten en andere interessante dingen die ze onderweg tegenkomen. Kruis jij alle vakjes van de speurtocht af?

Insecten bestuderen met het insectenhuisje

Vind je het leuk om de insecten eens goed van dichtbij te bestuderen? Met het insectenhuisje van Pieter Konijn kan je de diertjes nog beter van dichtbij bekijken. Laat alleen de wespen en bijen achterwege, omdat ze boos kunnen worden als ze niet vrij rond kunnen vliegen.Het insectenhuisje van Pieter Konijn is te bestellen via onze webshop.

Help jij mee zoeken?

Download de lente speurtocht en ga op ontdekking uit in de natuur. Vergeet niet om ook eens een kijkje te nemen in onze webshop, waar we allerlei Pieter Konijn producten aanbieden. Perfect om mee naar buiten te gaan. Bekijk bijvoorbeeld eens de Pieter Konijn hoodie, de tuingereedschapset of Pieter Konijn’s kruiwagen. Bezoek onze webshop vandaag nog en ontdek wat Pieter Konijn te bieden heeft voor de kleine avonturiers!

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.