Lentefeesten 2023: Meet & Greet en knutselen met Pieter Konijn

Tijdens de jaarlijkse Lentefeesten in Halsteren wordt in twee weekenden groots uitgepakt met workshops, evenementen en ervaringen bij Intratuin Halsteren. Dit jaar is ook Pieter Konijn beide weekenden aanwezig voor een uitgebreide Meet & Greet met alle kinderen en kan er geknutseld worden bij de speciale Pieter Konijn knutselhoek. Hier maak je je mooiste Pieter Konijn masker en kleur je je kleurplaat om zo kans te maken op een mooie kruiwagen! Afgelopen 28, 29 en 30 april vond het plaats, en tijdens Hemelvaartsweekend (19, 20 en 21 mei) komt Pieter nog een keer terug.

 

Pieter Konijn staat voor de ingang van Intratuin Halsteren

 

Activiteiten

Het eerste weekend is inmiddels achter de rug en wat is het leuk geweest! Pieter mocht met honderden kinderen op de foto en heeft de mooiste creaties voorbij zien komen. Kinderen konden naast het kleuren van een kleurplaat ook nog een eigen kroon maken, die ze natuurlijk mee naar huis mochten nemen. En alsof dat nog niet genoeg was, konden ze ook nog een echte Pieter Konijn tattoo laten plakken en kregen ze een stickervel mee naar huis om thuis nog verder te kunnen knutselen.

 

Winactie

Dat er een kruiwagen gewonnen kon worden bleef ook niet onopgemerkt. Er zijn honderden kleurplaten ingeleverd! Uit alle inzendingen is een winnaar geloot, en die krijgt binnenkort zijn kruiwagen van Pieter Konijn zelf. Hoe leuk is dat!

Heb jij een mooie kleurplaat ingeleverd, maar ben je niet gebeld dat je hebt gewonnen? Niet getreurd, want tijdens het volgende Lentefeesten weekend doen we het gewoon nog een keer. Deelnemers maken dan weer evenveel kans om een kruiwagen te winnen. En wie weet is die dan wel voor jou!

 

Ben jij er Hemelvaartsweekend ook weer bij?

Ook dan is er weer vrijdag, zaterdag en zondag knutselen en tattoo plakken van 10.00 - 16.00 en iedere dag Meet & Greet met Pieter van 10.30 - 11.30 en van 14.30 - 15.30. De locatie van de Meet & Greet is met bordjes aangegeven in de winkel. Pieter kijkt er enorm naar uit om jou te ontmoeten, kom jij ook naar Intratuin Halsteren tijdens Hemelvaart?

Lees meer informatie op de website van Intratuin Halsteren

Op de foto met Peter Rabbit Outdoor
Op de foto met Pieter Konijn
Pieter Konijn knutselt in Halsteren
Knutselen met Pieter Konijn
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen