Deze maand begint de winter. Ben je nog op zoek naar leuke cadeautjes voor de feestdagen of warme kleding voor jouw avonturiers? De Peter Rabbit Outdoor collectie biedt warme en veilige producten voor outdoor avonturen. Onze collectie is, speciaal voor de winter, aangevuld met nieuwe outdoor producten!

Nieuw: Peter Rabbit Hoodie

Peter Rabbit en zijn vriendjes zijn altijd buiten te vinden. De hoodie van Peter Rabbit zorgt ervoor dat jouw kind warm blijft in de koude wintermaanden. De trui is gemaakt van polyester fleece stof en daardoor extra warm en zacht. Verkrijgbaar in Lily Bobtail en Peter Rabbit uitvoering. Koop de Hoodie nu o.a. online op martenstuin.nl

Nieuw: Peter Rabbit Winterset

De leuke Peter Rabbit winterset bestaat uit een sjaal, muts en wanten. Ideaal voor avonturiers die sneeuwpoppen willen bouwen of buiten willen spelen in de winter! De set is gemaakt van polyester fleece wat het extra zacht en warm maakt. Met de herkenbare prints van Peter Rabbit en Lily Bobtail kunnen jouw kinderen de kou trotseren met hun favoriete personages.

Peter Rabbit Adventure Bootsokken

Om de kleine teentjes warm en comfortabel te houden zijn de Peter Rabbit Outdoor bootsokken extra dik en lang. Combineer ze met de Peter Rabbit regenlaarsjes voor droge en warme voetjes, zodat jouw kind klaar is voor elk avontuur!

Dealerschap

De producten van Peter Rabbit Outdoor worden gedistribueerd door Martens D.H.Z en zijn onder andere al te koop op martenstuin.nl. Interesse om Peter Rabbit Outdoor producten te verkopen in jouw winkel of webshop? Neem contact met ons op via +31(0)88-627 8430 voor de voorwaarden en prijzen.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.