De regenachtige maanden komen er weer aan. Zorg dat jouw kleine avonturier voorbereid is met de Peter Rabbit Outdoor collectie. Al onze outdoor producten zijn gericht op extra comfort en veiligheid.

#Buitenspeeltip: Ga na een regenbui naar buiten met de kinderen en ga op zoek naar dieren. Na een goede bui zijn er volop slakken, wormen en kikkers te vinden.

Peter Rabbit Regenlaarsjes

Buitenspelen en in of over plassen springen is een stuk comfortabeler met de kinderlaarsjes van Peter Rabbit. De regenlaarsjes hebben een zachte binnenvoering voor extra comfort en zijn gemakkelijk zelf aan te trekken door de lusjes aan de zijkant. De Peter Rabbit regenlaarsjes zijn voorzien van reflectiestrips, zodat jouw kind niet alleen droog, maar ook veilig kan buitenspelen. Verkrijgbaar in Lily Bobtail en Peter Rabbit in maat 23 tot 27.

 

Peter Rabbit Paraplu

De kinderparaplu van Peter Rabbit heeft een easy-grip handvat en is speciaal gemaakt voor kinderen. De paraplu is voorzien van ‘bal caps’ op de spaken en reflectiestrips voor extra veiligheid. Verkrijgbaar in de vrolijke Lily Bobtail of stoere Peter Rabbit uitvoering.

Peter Rabbit Regenjas

Trotseer de regen met de waterdichte en comfortabele Peter Rabbit en Lily Bobtail regenjas. Door de stormklep met klittenband blijft jouw kind goed droog. De regenjas is voorzien van handige opbergvakjes aan de voorzijde. Voor extra veiligheid is de jas voorzien van reflectiestrips aan de voor- en achterkant.

Dealerschap

De producten van Peter Rabbit Outdoor worden gedistribueerd door Martens D.H.Z en zijn onder andere al te koop op martenstuin.nl. Interesse om Peter Rabbit Outdoor producten te verkopen in jouw winkel of webshop? Neem contact met ons op via +31(0)88-627 8430 voor de voorwaarden en prijzen.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.