Activiteiten zonder beeldscherm

Het is belangrijk om kinderen te inspireren om de magie van echte wereld te ontdekken zonder gebruik te maken van elektronica. Gelukkig zijn er genoeg andere dingen die kinderen kunnen doen waarbij ze geen beeldscherm nodig hebben. Peter Rabbit Outdoor moedigt kinderen aan om actief te blijven, creatief te zijn en de natuur te verkennen.

#1 Speurtocht

Met het mooie weer om de hoek is er geen betere tijd om naar buiten te gaan en op avontuur te gaan. Pieter Konijn heeft een leuke lente speurtocht beschikbaar die je samen met jouw kleine avonturier kunt doen. Kruisen jullie alle vakjes af terwijl jullie de natuur ontdekken?

#2 Kleuren

Het inkleuren van een kleurplaat is altijd een makkelijk en leuk idee! Print een paar kleurplaten uit van Pieter Konijn en leg alle kleurtjes op tafel. Zo kan jouw kind direct aan de slag met het tot leven brengen van zijn favoriete personages met levendige kleuren.

#3 Wandelen

Samen met je kind wandelen kan een goede tijdsbesteding zijn, aangezien het gezond is maar ook heel leerzaam kan zijn! Zo kunnen jullie samen kijken wat voor vogels en andere dieren jullie tegenkomen. Of kijken welke bloemen er allemaal in de buurt zijn. Laat je kind mee bepalen welke kant jullie op gaan met het wandelen zodat ze zich betrokken voelen.

#4 Knutselen

Laat de creativiteit los met de verschillende knutselprojecten van Pieter Konijn. Of het nu gaat om het maken van een ijsje, een leuk paasmandje of zelfs een eigen theater, er zijn eindeloze mogelijkheden om te knutselen.

#5 Hut bouwen

Bij slecht weer is er niets gezelliger dan een hut te bouwen in huis. Schuif stoelen en tafels bij elkaar, gebruik lakens om een tent te maken en leg kussens of een matras in de hut voor extra comfort. Hier kunnen kinderen zich terugtrekken om te lezen, te spelen of gewoon te genieten van hun eigen fort.

#6 Spelletje spelen

Bordspelletjes zijn een klassieke en leuke manier om quality time door te brengen met het gezin. Denk aan ganzenbord, domino, memory, kwartet of krokodillen tanden voor de waaghalzen! Laat de competitie los en geniet van een middag vol plezier!
  
Kortom, er zoveel te doen voor kinderen binnen én buiten. Maak er een mooi moment van samen.

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen