Peter Rabbit kinderkruiwagen

Ben jij van plan om gezellig samen met je kind te tuinieren? Wat leuk! Er zijn natuurlijk veel hulpmiddelen die het tuinieren een stuk makkelijker kunnen maken. Eén van deze hulpmiddelen is de kruiwagen. En wat is er leuker dan een échte Pieter Konijn kinderkruiwagen?! Lekker samen op avontuur in de tuin. Leuk, leerzaam én gezellig! Bekijk nu onze collectie en maak tuinieren met je kind nóg leuker.

Voor de kleine tuinierders

De kinderkruiwagen van Pieter Rabbit is gemaakt van metaal en is perfect voor de kleine tuinierders van 3 tot 6 jaar. Laat ze lekker heen en weer lopen met afgegraven grond of bladeren. Of ga samen bloemetjes planten! Misschien komen ze Pieter Konijn nog wel tegen tijdens het ravotten in de tuin.

 

Shop de collectie

Racen met je kinderkruiwagen!

Maak het spelen en of tuinieren voor je kind nog aantrekkelijker. Zo kan je kind zand verplaatsen of de kinderkruiwagen helemaal vol gooien met bladeren. Het spelen met een eigen kruiwagen is voor kinderen een waar feest! Wie kan het snelste de tuin helemaal netjes maken? Die uitdaging gaat iedere Pieter Konijn-fan maar al te graag aan! Klaar voor de start… af!

Shop de collectie
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.