Peter Rabbit kinderbezem

Kinderen doen nu eenmaal vaak hun ouders na, zo ook met het schoonmaken en tuinieren. Gelukkig bestaan er veel huis- en tuinproducten in kindermaten! In de Peter Rabbit Outdoor-collectie vind je het leukste kindertuingereedschap, waaronder deze te leuke kinderbezems voor buiten. Hierdoor wordt het mogelijk om samen met jouw kind op een veilige manier in de tuin te werken! Ben je benieuwd naar de complete collectie? Bekijk dan nu ons hele aanbod op onze webshop.

Makkelijk en veilig

De kinderbezem van Peter Rabbit is gemaakt van veilig kunststof en hout en heeft een lengte van 70 cm. Het einde van de steel is voorzien van een ophangoog waardoor je de kinderbezem makkelijk kunt opbergen. De Peter Rabbit kinderbezem is speciaal gemaakt voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Bovendien is het ook verkrijgbaar in een leuke giftset met een hark en schop. Het ideale cadeau voor de kleine tuinierder!

Shop de collectie

Krijg er een hulpje bij

Met de tuinartikelen van Peter Rabbit Outdoor wordt in de tuin werken weer leuk. Besteed nog meer tijd met je kind door samen de tuin op te knappen. Je brengt niet alleen nog meer tijd met elkaar door, maar je krijgt er ook nog eens een extra hulpje bij! Bestel één of meerdere Peter Rabbit artikelen voor 12.00 en je hebt ze de volgende dag al in huis.

Shop de collectie
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.