Het duurt niet lang meer en dan is het voor de kinderen weer de leukste tijd van het jaar! Op 16 November komt Sinterklaas samen met zijn Pieten weer in Nederland aan. Pepernoten, chocoladeletters, marsepein en nog veel meer lekkers mag er dan weer gegeten worden. Kinderen knutselen weer hun verlanglijstjes en de mooiste tekeningen worden gemaakt voor in de schoen.
 


Win de nieuwe Peter Rabbit winterset!

Pieter Konijn helpt de sint dit jaar een handje. Ga aan de slag en laat jouw kleine kunstenaar(s) de mooiste tekening maken voor de Sint en zijn Pieten. Deel deze mooie tekening via de mail: verkoop-dhz@martensgroep.eu, Facebook of via Instagram @peterrabbit_outdoor en maak kans op de Pieter Konijn Winterset! De set bestaat uit wanten, een sjaal en muts in Peter Rabbit of Lily Bobtail design. De set is gemaakt van polyester fleece wat het extra zacht en warm maakt. Heerlijk voor tijdens de koude wintermaanden.

Meedoen kan tot en met zondag 24 November. De winaars worden binnen 7 dagen bekend gemaakt. Houd onze social media in de gaten voor de bekendmaking!
 

 

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.