De maand augustus is weer aangebroken en dat betekent dat het nog steeds zonnig en warm is. Zorg dat de planten in de tuin genoeg water krijgen. Met dit warme weer moeten die goed in de gaten gehouden worden. Geniet daarnaast vooral nog even van de laatste vakantiedagen, en wat is nou leuker dan een hoop waterpret maken met de kinderen!

Pieter Konijn Gieter

Met het gietertje van Pieter Konijn kan jouw kind de bloemen en planten water geven. De maand augustus geeft nog veel zon en warmte af dus zorg dat ze wat extra’s krijgen. Zorg wel dat je s’ochtends of s’avonds pas water geeft, als de zon niet meer schijnt. De druppels op de bladeren kunnen er voor zorgen dat het gaat verbranden. Shop dit leuke Pieter Konijn gieterje nu voor maar €9,95 op martenstuin.nl!

 

 

Waterpret met Pieter Konijn

Naast dat de bloemen en planten genoeg water moeten hebben, is het ook hartstikke leuk om er zelf mee te spelen. Waterspelletjes zorgen voor verkoeling tijdens de warme zomermaanden. Houd samen met jouw kinderen bijvoorbeeld een waterbalonnen gevecht of bedenk leuke spelletjes met waterbalonnen. Ze zijn makkelijk te maken en geven een hoop plezier.

Pieter Konijn Tuintas

De tuintas van Pieter Konijn is erg handig om de waterbalonnen in te doen. De tas is voorzien van een draagriem zodat jouw kind het makkelijk kan dragen. Je koopt de tuintas nu voor €9,95 op martenstuin.nl

 

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.