De temperaturen gaan weer omhoog en zo ook onder de grond. De vorst gaat weg en daarom gebeurt er heel wat in je tuin. Genoeg reden om samen met je kinderen naar buiten te gaan! Maar wat kun je nou het beste doen om er voor te zorgen dat jouw tuin weer zomer klaar is en waar kunnen jouw kleine tuinierders bij helpen?


Pieter Konijn Tuingereedschap

De leuke giftset met gieter en twee stuks handgereedschap is perfect om mee in de tuin te helpen, maar bijvoorbeeld ook om in de zandbak te spelen. Met het schepje kunnen kleine tuinierders onkruid wegscheppen of een gat graven om bloemen en planten in te zetten. Met het kleine gietertje kan jouw kind de planten en bloemen in de tuin water geven. Houd het weer goed in de gaten. Mei kan soms erg zonnig zijn en dan hebben ze extra water nodig.

Naast water hebben de planten ook lucht nodig. Met het Pieter Konijn harkje kunnen jouw kinderen de grond goed omharken, zodat de grond lucht krijgt. Zo trekt het water ook nog sneller de wortels in. Koop de leuke Pieter Konijn Tuinset online voor €14,95.

Ideale planten en bloemen om met jouw tuinierder te verzorgen zijn bijvoorbeeld hortensia’s, goudsbloemenen Chrysanten. Deze zijn gemakkelijk te onderhouden en zien er mooi uit!


Pieter Konijn Tuinschort

Geef je kinderen voordat ze de tuin in gaan het tuinschort van Peter & Friends. Het is speciaal gemaakt van zacht katoen. Zo kunnen ze hun vieze handjes makkelijk aan dit schort afvegen in plaats van aan hun eigen kleren. Shop het schort online op martentuins.nl voor €12,95

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.