Peter Rabbit introduceert onder de naam “Outdoor adventures” een spannende reeks met tuinaccessoires en kleding voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Het productassortiment is geïnspireerd op buitenspelen vol avontuur. Met prints van Lily Bobtail en Peter Rabbit kunnen kinderen de buitenwereld verkennen. Ontdek de collectie online op martenstuin.nl

Een dag vol avontuur: Peter Rabbit Kleding

Peter Rabbit en zijn vriendjes zijn altijd buiten te vinden. De Peter Rabbit Outdoor collectie biedt voor kleine avonturiers een stoere buitenspeelcollectie. Zo vind je in de collectie regenlaarzen, rugzakken, regenjassen, paraplu’s, sokken, hoodies en een winterset! Zo is jouw kind voorbereid op elk avontuur. Alle producten zijn verkrijgbaar in Lily Bobtail of Peter Rabbit uitvoering en zijn allemaal gericht op comfort en veiligheid voor optimaal plezier.

Een klein hulpje in de tuin: Peter Rabbit Tuingereedschap

Zijn jouw kinderen ook zo’n fan van Peter Rabbit en zijn vriendjes? Naast onze avontuurlijke buitenspeelcollectie, biedt Peter Rabbit ook handige tuinproducten voor kinderen! Laat jouw kinderen helpen met het planten van bloemen, het harken van bladeren en werken in de moestuin. De uitgebreide collectie bestaat uit tuingereedschap, tuinhandschoenen, een gieter, emmer, bezem, tuinschort en kruiwagen! Allemaal in vrolijk Peter & Friends print voor extra tuinplezier!

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.