Het is nog even zomervakantie! Heel veel tijd voor leuke dingen zoals buitenspelen, ijsjes eten en misschien zelfs wel op buitenlands avontuur. Speciaal voor in de vakantie hebben wij een tekening van Pieter Konijn laten maken. Stuur jouw ingekleurde tekening naar ons op en maak kans op een Pieter Konijn rugzak! Met de Pieter Konijn rugzak ben jij helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. Doen jullie mee aan de kleurwedstrijd?

De winnaar mag kiezen uit een Lily Bobtail of Peter Rabbit rugzak.


Meedoen doe je zo

Download de tekening via de link hieronder aan de pagina en print deze uit. Verzamel pennen, kleurpotloden, stiften of penselen en stuur de mooiste tekening van Pieter Konijn en zijn vriendjes naar ons toe. Dit kan op de volgende manieren:

- Via de mail naar verkoop-dhz@martensgroep.eu

- Deel de tekening met ons via onze Facebook-pagina: facebook.com/peterrabbitoutdoor

- Deel de tekening via instagram en tag @peterrabbit_outdoor

Zorg voor een scherpe foto en vermeld jouw naam, leeftijd, telefoonnummer en adresgegevens in de e-mail of privebericht via social media. Zo kunnen we je bereiken als je gewonnen hebt. Vergeet niet om aan je ouders te vragen of je mee mag doen. Deze wedstrijd staat open voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

De kleurplaatactie loopt tot en met 2 september 2019, de winnaar wordt binnen 7 dagen bekend gemaakt via onze Facebook-pagina, houd deze dus in de gaten.

Veel kleurplezier!

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.